Torsk på en seng av vårløk og cherrytomater, dekket med en sky av balsamicoeddik, soyasaus og olivenolje
Til 3-4 porsjoner
- 600 gram torskefilet, delt i biter
- Ca 10 cherrytomater, delt i to
- 4 vårløk, skjært i biter
- 2 ss balsamicoeddik, velg en god en.
- 4 ss soyasaus
- 2 ss sitron
- 4 ss olivenolje
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- En neve frisk basilikum, grovt hakket
- Salt og pepper
Fordel tomater, vårløk og fisk i en ildfast form. Bland sammen de øvrige ingrediensene og hell over fisken og grønnsakene. Krydre med salt og pepper. Stekes midt i ovnen i 20 minutter på ca 200 grader.
Server gjerne med litt ris :-) Oppskriften er lånt fra Trines Matblogg.
1 kommentar:
Dette var veldig godt, men jeg brukte pasta fremfor ris :) Anbefales!
Legg inn en kommentar