mandag 24. oktober 2011

Chili og honning "marinerte" kyllinglår

Vi prøver oss litt frem her i huset for tiden, og utfordrer fantasien! Søndagsmiddagen ble stort sett bakt i ovnen og består av kyllinglår, poteter og en liten grønn ensalada. 




"Marinaden" består av: 

  • 3 ss rapsolje
  • 2 ss flytende honning
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 halv frisk chilli, finhakket
  • Litt salt og pepper (etter pensling av lårene) 

Blandes sammen i en liten skål og pensles på kyllinglårene som legges i en ildfast form. Saltes og pepres etter penslingen. Settes i ovnen på ca 200 grader i ca 25 minutter, midt i ovnen. 
.. her er de ikke helt ferdige...

Skjær gjerne et lite snitt i en av dem underveis og sjekk at de er helt gjennomstekte

Potetene tilberedes på denne måten her (skroll ned til du finner potetene)

Enkel og god middag som nærmest lager seg selv. 

Enjoy :-)

Ingen kommentarer: