fredag 18. november 2011

Kyllingfilet med pesto og parmesan, surret i serranoskinke

Dette er er så godt som du får det! Og relativt lettvint er det også.. Sørg for å ha store kyllingfileter som kan skjæres i to.. 


Dette trenger du 
  • Kyllingfileter
  • Pesto (lage selv? Prøv oppskriften til naturlig sunn)
  • Parmesan
  • Serranoskinke (eller bacon)
Skjær kyllingfileten nesten i to, smør på ca en ss med pesto og strø på med parmesanost, surr paraskinken rundt (bruk evt en tannpirker for å holde den på plass). Jeg steker kyllingen kjapt i stekepannen på begge sider før jeg steker den ferdig i ovnen (200 grader, midt i). Det er kanskje ikke nødvendig å gjøre begge deler, men jeg liker å tro at kyllingen får en sprøere overflate samtidig som at maten blir fortere ferdig! 





Her har jeg brukt kokt bulgur og en enkel salat som tilbehør :-)

1 kommentar:

Thea sa...

Nam nam nam, det er jo bare veldig digg da!! Perfekt helgemat!