onsdag 20. februar 2013

Proteinvafler

Sunne, luftige vafler kan lett erstatte brødskiven en gang i blant. Disse vaflene er naturlig proteinrike, og er for eksempel perfekt mat etter en treningsøkt! Har du ikke vaffeljern, kan du steke små lapper i stekepannen :)



Til 3 vaffelplater

2 egg 
3 store ss cottage cheese
5 ss havregryn
1/4 ts bakepulver
Litt salt og litt olje

Bland sammen ingrediensene i en bolle og la røren svelle i ca 15 minutter før du setter i gang med stekingen. Ha litt olje eller smør på vaffeljernet før du steker. Server vaflene med deilig pålegg :) 

Ha en fortsatt fin kveld! 

Julianne

6 kommentarer:

Cecilie sa...

Dette skal jeg jammen prøve en dag Julianne ;)

Julianne sa...

Enklere oppskrift tror jeg nesten ikke at finnes! Hehe. Veldig luftige og gode. Lagde dem etter trening i går, deilig :D

Bente Kate Aase sa...

Hei Julianne - har fått tips om din blogg av din søster som bor sammen med min sønn. Knallbra mat. Har nettopp laget dine sunne og gode proteinvafler som alternativ til brødskiver. Herligt!

Julianne sa...

Neimen, hei Bente! Så hyggelig :) Hører rykter om at min søsters svigermor er litt av en gourmet på kjøkkenet selv, så denne kommentaren tar jeg som et komplement! Ha en strålende påske og så får du hilse til Emil!

Julianne :)

A.C. sa...

spennende! disse skal jeg prøve!
Har brukt å følge denne oppskriften tidligere som altid har vært en suksess men d er litt mer jobb med røra :)http://www.tv2.no/sporty/kosthold/sunne-frokostvafler-3490184.html

Julianne sa...

A.C : De sunne frokostvaflene så veldig gode ut! Jeg bruker ofte å lage grove vafler til kveldsmat. Da bytter jeg ut alt hvetemelet med grovt mel og havregryn, litt melk, egg og litt kardemomme. Det er så godt! Oppskriften på protein-vaflene er veldig enkel, men sørg for å ha smurt vaffeljernet godt før du steker vaflene. Du kan også steke de som små lapper i stekepannen, men sørg for at de er så små at de kan snus uten å ødelegges ;) Håper de faller i smak, A.C :)