søndag 11. mars 2012

Nachos med bønnerCa 4 porsjoner

400 g kyllingkjøttdeig
1 løk, hakket
2 fedd hvitløk, finhakket
3 store tomater, grovhakket (eller bokstomater)
2-3 ss tomatpuré
Evt. litt vann
2 ts spisskummin
1 ts chiliflak
Salt og pepper

1 boks kidneybønner
Tortillachips
Ost, raspet

 Stek løk i litt olje til den er gylden. Ha deretter i hvitløk og bland inn kjøttdeig. Stek og hakk den opp underveis. Tilsett tomater og tomatpuré, spisskummin og chiliflak. Smak til med salt og pepper. Tilsett litt vann hvis du føler du trenger det! La sausen putre på svak varme i minst 10 minutter. Ta fram en ildfast form og fordel bønner jevnt i bunnen av formen. Sett tortillachips opp langs kantene av formen og hell over kjøttsaus. Strø ost på toppen og sett formen midt i stekovnen på ca 200 grader. Den er ferdig når osten er gylden og chipsene begynner å bli litt brune i kantene. 
Servér med salat, rømme, guacamole og salsa!
Skikkelig snadder! 


July :)

3 kommentarer:

Marlene sa...

Bønner ja. Det er egentlig ganske godt. Bare altfor dålig på å bruke det. Såg godt ut dette daaa. JEg som er så sulteeeeen. *Tar meg et knekkebrød* Halvtomt hus og det går mye enkle løsninger på middagsfronten for tiden. Ikveld skal det feires bursdag, så da tar vi middagen der. Hurra for pølse med brød!! :)

Klem på du

StineK sa...

Nachos er så godt, og smaker helt fantastisk med bønner! Kunne spist det hver dag, nesten :)

Julianne sa...

Helt enig, bønner er digg! Bildet lyver litt da, det ser jo ut som at jeg KUN har bønner i.. Men det går nok an det også, vegetarnachos! :D