torsdag 28. juni 2012

Iced coffee


Jeg drikker bare kaffe med melk for tiden, det vil si; jeg lager en liten espresso ved hjelp av kaffemaskinen og så snur jeg kjøkkenet på hodet for å koke meg et par dl ekstra lettmelk. Det er så godt, og jeg koker den så varm at den holder seg i minst et kvarter. (Jeg vet at melken ikke skal koke, men hvis den ikke er varm nok forsvinner den på 3 minutter... Det er bare noe med meg og god drikke!) Melken var så vidt hellt oppi kasserollen før jeg kom på at hvorfor ikke prøve meg på en kald versjon denne gangen. Absolutt superdelicious! Min er uten sukker, og består av; kaffe, melk og isbiter. Tilsett en liten teskje sukker eller honning hvis du ønsker en søtere versjon. 


Ha en fortsatt god dag! 


Julianne :-)

4 kommentarer:

Reminiscence sa...

Jeg ble inspirert av denne og laget i dag en nesten lik versjon, men med kakaopulver i tillegg. Det kalles vel kaffe mocca... Mmm, godt, kaldt og oppkvikkende. Tvi tvi med flytting!

Julianne sa...

Nam! Jeg lurte oppi en mørk sjokoladebit her om dagen selv.. Da den var varm vel og merke! Hverdagskos! :-) Takk skal du ha!

Anonym sa...

ny oppdatering fra nytt kjøkken snart?! :)

Julianne sa...

Det skal du ikke se bort i fra! Har kjøpt meg nye kasseroller nå, siden jeg får en slik moderne induksjonsovn! hihi. Fikk nøkkelen i går, den er SÅ fin! Skal bli godt å komme i hus og sette i gang! :D