Denne oppskriften er inspirert av naturliglivsstils glutenfrie versjon. Oppskrift til 2 brett:
Kanelknekkebrød
0, 5 dl rapsolje
4 dl vann
2 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl solsikkefrø
Ha de øvrige ingrediensene i en bolle og la se stå og svelle i minst 10 minutter. Deretter tilsetter du
2,5 dl grovt rugmel
0,5 ts salt
1 ts kanel
Ta fram to stekebrett og dekk dem med bakepapir og fordel blandingen jevnt utover. Strø over et lag med kanel og stek knekkebrødene i varmluft på 180 grader i 15 min før du tar dem ut og ruter de opp med en pizzaskjærer eller lignende. Deretter stekes knekkebrødene videre i 15-35 minutter. Følg med underveis, de skal være sprø og litt brune når de er ferdige. Avkjøles på rist.
Pan seco de canela! Smaker fantastisk med salt pålegg eller brunost (sier samboeren, jeg har litt angst for brunost.)
Jeg delte oppskriften i to og lagde et brett med kanelknekkebrød og ett med vanlige.
Oppbevares i en tett boks!
Takk til Anne Olga med bloggen Naturliglivsstil for inspirasjon!
Thanks for cooking with July ;)
2 kommentarer:
Å så digg, jeg pleier også å ha kanel i mine knekkebrød :) Det e gudt!
Ingenting er bedre enn hjemmelaga knekkebrød. Men kanel? Det har jeg ikke prøvd!! Hm. Spaanandes!
Leiligheten ligger på Årø. Ny i 2005. Knall! :) Litt special price, kjenner hun som leier ut. ;) Tror det blir bra! :D
Legg inn en kommentar