mandag 7. januar 2013
Kjapp, næringsrik og god omelett
Omelett er genialt. Spis det til frokost, lunsj, middag eller kvelds, det er en vinner samme når på døgnet du spiser det. Det lages fort og det er bare fantasien som setter grenser for hvor spennende omeletten din kan bli. Blir den mislykket kaller du den bare for eggerøre ;)
Dagens omelett består av
Løk
Gulrot
Kålrabi
2 egg
2-3 ss melk
Salt og pepper
Pepperoni
Gressløk
Parmesan
Skjær opp grønnsakene i like store biter og stek de i noen minutter i stekepannen. Bland sammen egg, melk (eller vann) og litt salt og pepper i en bolle og hell over i stekepannen sammen med grønnsakene. Bruk en stekespade og rør litt i omeletten. Klipp over litt frisk gressløk og strø på skiver med pepperoniskinke. Ha over litt raspet parmesan på toppen og la omeletten steke på svak varme til eggene er godt stivnet og osten er smeltet.
Servér gjerne sammen med en frisk salat :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar