mandag 7. januar 2013

Kjapp, næringsrik og god omelett


Omelett er genialt. Spis det til frokost, lunsj, middag eller kvelds, det er en vinner samme når på døgnet du spiser det. Det lages fort og det er bare fantasien som setter grenser for hvor spennende omeletten din kan bli. Blir den mislykket kaller du den bare for eggerøre ;) 

Dagens omelett består av

Løk
Gulrot 
Kålrabi

2 egg 
2-3 ss melk
Salt og pepper

Pepperoni
Gressløk 
Parmesan 

Skjær opp grønnsakene i like store biter og stek de i noen minutter i stekepannen. Bland sammen egg, melk (eller vann) og litt salt og pepper i en bolle og hell over i stekepannen sammen med grønnsakene. Bruk en stekespade og rør litt i omeletten. Klipp over litt frisk gressløk og strø på skiver med pepperoniskinke. Ha over litt raspet parmesan på toppen og la omeletten steke på svak varme til eggene er godt stivnet og osten er smeltet. 

Servér gjerne sammen med en frisk salat :)

Ingen kommentarer: