tirsdag 4. september 2012
Kikertpannekaker #2
Wops! En ny omgang med kikertpannekaker er laget, denne gangen har jeg tilsatt havregryn i røra. Jeg synes røren blir lettere å jobbe med når jeg tilsetter havregryn, dessuten blir det litt mer mat i pannekakene.
Kikertpannekaker er et greit alternativ til brød, for disse kan du lett spise med vanlig pålegg. Smaken kan være litt uvant, men de er slett ikke ille ;)
Glutenfrie, laktosefrie og uten egg - med andre ord; Allergivennlige.
1 kopp kikertmel
1 kopp vann (like mengder mel og vann)
3 ss havregryn
Litt salt
Litt olje
La røren stå i minst en halvtime før du setter i gang med stekingen (eller la røren stå over natten). Dette er viktig for å få pannekakene til å holde fasongen. Jeg foretrekker å steke pannekakene som små lapper. Da blir de lettere å snu også.
Solen skinner, det er onsdag og snart helg! Ha en strålende dag!
Julianne :-)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
4 kommentarer:
denne må jeg absolutt prøve en gang :)
Ja! Du får evt. prøve uten havregryn om du ikke tåler det så godt :) Veldig lett å lage :)
Jeg varierer også med å putte gryn i røren jeg bruker som oftest bokhvetegryn :-) Blir litt mer "mat" av dem da, litt grovere på en måte.
Bokhvetegryn har jeg aldri prøvd før! Sikkert ikke dumt å ha oppi :-) Takk for tips nok en gang, fine Silje!
Legg inn en kommentar