søndag 19. august 2012

Matbloggtreff på Mathallen Vulkan!I går var det duket for matbloggtreff på Mathallen Vulkan Oslo! 50 av Matbloggsentralens medlemmer møttes for å høre mer om hva den mye omtalte mathallen skal kunne tilby når den åpner i oktober 2012. 

Mathallen skal bli en alternativ salgskanal av unike råvarer vi ikke får tak i i dagligvarehandelen. Kortreist mat og bred kompetanse er viktige stikkord. 

Etter foredraget fikk vi boltre oss med fargerike smaksprøver fra alle aktørene! Jeg ble mest begeistret for all den nye frukten jeg ikke hadde smakt før. Fy søren så mye godt! Jeg fikk smake på frukt med smak av ostekake...! Fantastisk. Ellers var det mye annet spennende, jeg tok med kameraet og knipset et utvalg bilder - Enjoy! 


Fra Sultan

Mathallen på Vulkan Oslo kan ikke bli annet enn suksess! 

Julianne :-)

9 kommentarer:

Reminiscence sa...

Så kjekt å få en stemingsrapport! Mye godt og nytt å se på her. Skulle gjerne ha vært der, men det ble ikke tid...

Julianne sa...

Ja, det var virkelig hyggelig! En kan ikke få tid til alt vet du. Hadde det ikke vært for at jeg bor rett over Mathallen, så hadde jeg nok ikke kommet meg dit jeg heller :)

Jens sa...

Veldi fine bilda =)

Julianne sa...

Tusen takk, Jens! :D Det var litt av en utfordring med stor veske, bærepose og paraply i hendene... :P

Ida sa...

Ser helt fantastisk ut! Elsker mat i alle former og farger :-) Ser både jackfruit og rambutan på bildene, det er sånt jeg savner fra ferier på Filippinene. Selv om jackfruit kanskje ikke lukter så digg, hehe. Hva heter den frukten øverst til venstre, og det pærelignende i samme bilde som rambutanen? Ser kjempegodt ut, og jeg er en sucker for all mulig eksotisk frukt - kjøpte "figue d'inde" her om dagen, og trodde jeg hadde kjøpt en type fiken... Det viste seg å være kaktus! (Au!)

Og hva er det i banablad-rullene? Nå ble det mye spørsmål her, håper ikke du har noe imot det :-)

Fant bloggen din via matbloggsentralen, og syns du har mange fristende oppskrifter og bilder. Har lagt det til på bloglovin.

Hilsen Ida :-)

Julianne sa...

Hei Ida! Skulle virkelig ønske jeg husket navnene på alle de flotte fruktene vi fikk smake, men jeg gjør desverre ikke det.. Hvilken av dem er jackfruit ? (hehe, må nesten spørre deg) Den frukten øverst til venstre husker jeg kun smaken på, det var den som smakte ostekake (heeeelt himmelsk). Tenker du på den røde pæren ? Tror de kalte det "pink apple"! Mulig jeg tar feil. Har store planer om å spise mer av det her når mathallen åpner, da får jeg nok bedre tid til å spørre hva de heter også :)

Så hyggelig at du vil følge meg, det setter jeg stor pris på! :D Takk for koselig kommentar :)

Julianne :)

Ida sa...

Takk for svar, og det går helt fint :-) Får google litt! Den store, oransjgule, litt ananasaktige frukten er den som heter Jackfruit. Minnes at det smakte litt som frukttyggis, men det er nok mest pga. litt mindre referansegrunnlag for en del år siden, hehe. Skal google pink apple og se hva jeg finner :-D Gleder meg veldig til det åpner, da skal jeg også smake!

Ida sa...

Du har helt rett ang. pink apple :-) Den frukten som smaker ostekake er nok mangosteen, det tror jeg regnes som supermat av mange. Gleder meg til å smake på det.

Julianne sa...

Nice :D Takk for tilbakemelding! Ja! Frukttyggis, haha. Tuttifrutti. Jeg skjønner hva du mener, det var slik jeg stod og beskrev frukten da vi fikk smake også. Han som stod der skjønte lite av det jeg mente, men han fikk jo høre det. Hehe.

Jeg skal hamstre inn mangosten når den kommer! Den var ubeskrivelig god!