Pizzadeig
25 g gjær
1,5 lunket vann
1 ss olje
1 ts salt
2 dl hvetemel
2 dl sammalt hvete
La deigen heve i minst 30 minutter før den kjevles ut til en tynn, fin bunn.
Fyll
Creme fraîche
1-2 fedd hvitløk, finhakket
Serranoskinke
En god pizzaost
Smør et jevnt lag med creme fraîche på hele bunnen. Strø over den finhakkede hvitløken, fordel serranoskinken og avslutt med ost på toppen (eller omvendt - smak og behag :)
Stek pizzaen på 200 grader i ovnen til osten er gyllen, ca 15 minutter.
Topping
Solsikkekjerner
Salt
Ruccolasalat
Rist solsikkekjernene lett i en tørr stekepanne. Strø på litt salt og rør konstant. Kjernene er ferdige når de er gyldne. Vask ruccolasalaten godt, dandér og servér!
2 kommentarer:
NAM! Den hørtes god ut:)
Flink du er:)
PS, du har på ordbekreftelse, om du ikke visste det ;)
Klem Natalie
Den er veeeldig god! Prøv den :D
Nå har jeg slått av ordbekreftelsen.. Hehe, kjenner egentlig jeg får fnatt av den hos andre blogger, så godt du minte meg på det ;)
Legg inn en kommentar