Cooking with July

Inspirasjon til sunn variasjon i kosten :)

tirsdag 17. september 2013

Ny blogg

›
Hei, takk for at du titter innom! Her kan du fortsatt finne inspirasjon, men så mye nytt vil ikke dukke opp lenger. Ny blogg er opprettet ...
lørdag 4. mai 2013

Vis matvett!

›
I Norge kaster vi enorme mengder av mat , i følge  www.matvett.no  kaster nordmenn 300 000 tonn,  Tre hundre tusen tusen kilo m...
7 kommentarer:
tirsdag 30. april 2013

Bakt potet - nok en restefest!

›
Søndag kveld, og kjøleskapet var tilnærmet tomt. Vi handler som regel mandager her i huset og av og til holder ikke rasjonene like lenge...
8 kommentarer:
torsdag 25. april 2013

Raw cake

›
RAW CAKE. Har du hørt om det ? Denne kaka er rå, det vil si - ikke stekt i ovnen. Denne ble tilberedt i fryseboksen. I anledning min kj...
8 kommentarer:
fredag 5. april 2013

Myke banancookies

›
Tre ingredienser: En godt moden banan, havregryn og mørk, mørk sjokolade = ganske gode cookies. For meg som har sittet på stumpen og lest ...
11 kommentarer:
tirsdag 19. mars 2013

Stekt laks med perlespeltrisotto

›
Perlespelt er veldig nytt for meg, men jeg har lagt merke til at den selveste matbloggdronningen  Trine  har brukt en del av dette kornet, ...
onsdag 6. mars 2013

Grovere tortillalefser

›
Hei! :) Først og fremst vil jeg bare takke for utrolig hyggelig respons på mitt lille innlegg i VG, søndag 3. mars. Det var utrolig godt...
7 kommentarer:
mandag 25. februar 2013

Lun linsesalat

›
Denne linsesalaten kan spises som den er eller som tilbehør til enten kjøtt eller fisk. Har du hermetiske linser stående i skapet, er denne...
4 kommentarer:
onsdag 20. februar 2013

Proteinvafler

›
Sunne, luftige vafler kan lett erstatte brødskiven en gang i blant. Disse vaflene er naturlig proteinrike, og er for eksempel perfekt mat e...
6 kommentarer:
fredag 15. februar 2013

Homemade tacos

›
Fredag er for veldig mange ensbetydende med taco til middag. Taco er godt, enkelt og de fleste liker det. Finnes det egentlig folk som ikke...
søndag 10. februar 2013

Risotto med soltørket tomat og basilikum

›
Risotto kan spises som en rett alene eller som tilbehør til det meste. Jeg serverte denne med kyllingfilet surret i serranoskinke.  ...
1 kommentar:
lørdag 9. februar 2013

Hjemmelaget salsasaus

›
Salsasaus 3 tomater 1 liten rødløk 1 fedd hvitløk en halv rød chili en skvis lime Frisk koriander Litt salt og pepper ...
søndag 3. februar 2013

Hjemmelagede fiskepinner

›
Først og fremst må jeg bare innrømme at fiskepinner fra frysedisken var noe jeg jublet over stod på middagsbordet da jeg var liten (fortsat...
18 kommentarer:
lørdag 2. februar 2013

Eltefri pizzabunn

›
Ja, jeg vet ikke helt hva annet jeg skal si enn at dette er den beste pizzabunnen jeg noen sinne har smakt! Idéen fikk jeg av  Trines Matbl...
5 kommentarer:
onsdag 30. januar 2013

Appelsin-tid!

›
SPIS så mye du kan, for nå er den virkelig god!  Slik fikk jeg i meg C-vitaminer da jeg studerte i Spania:  Det skal sies at de...
5 kommentarer:
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Bildet mitt
Julianne
Ernæringsfysiolog med lidenskap for enkel, sunn og god mat. Gjennom bloggen vil jeg dele oppskrifter, tips og gode råd i forhold til et sunt og variert kosthold. Kontakt meg gjerne på mail - juliannely@hotmail.com :)
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.