tag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post2039695414109734590..comments2023-06-30T09:01:29.168-07:00Comments on Cooking with July: Hjemmelagede tortilla-lefserJuliannehttp://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-42258999479674196972014-01-26T01:37:29.296-08:002014-01-26T01:37:29.296-08:00Takk for tips, Anonym :)
Eirin: Utrolig kjekt å h...Takk for tips, Anonym :)<br /><br />Eirin: Utrolig kjekt å høre! <br />Flaske fungerer utmerket som kjevle, har selv benyttet meg av den metoden da jeg bodde i Spania :P Takk for råd om oppbevaring av lefsene etter steking :) <br /><br />Ha en nydelig søndag! <br /><br />Hilsen Julianne :)Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-23500428201991051622014-01-25T10:02:41.731-08:002014-01-25T10:02:41.731-08:00Hei!
Bor for en peiode på andre siden av jorda, og...Hei!<br />Bor for en peiode på andre siden av jorda, og jeg og mine team-mates var veldig glade for å finne oppskrift og få skikkelig lørdags-taco med lefser! Uten rugmel og med flaske som kjevle ble de gode. Jeg legger alltid lefsene inn i et vått håndkle eller en plastpose rett fra panna/takka, så slipper de å tørke og sprekke i kantene.<br /><br />Du reddet lørdagen vår -takk! Eirinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-42584275754596517642014-01-24T09:34:35.081-08:002014-01-24T09:34:35.081-08:00Hei og takk for super oppskrift
Ser det er noen s...Hei og takk for super oppskrift<br /><br />Ser det er noen som har slitt litt, men mine ble helt perfekt første gangen. Brukte kjøkkenmaskin og måtte tilsette bittelitt mer vann. Gikk rett på kjevling og steking (uten å ha deigen i kjøleskap først)<br />Det gjelder å IKKE kna inn så mye mel på bakebordet når du skal kjevle, bare strø godt utover, kjevle ut og snu deigen mens du holder på. For myeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-74037609371883549812013-10-29T23:30:29.810-07:002013-10-29T23:30:29.810-07:00Skal prøve dem ut senere idag😀Skal prøve dem ut senere idag😀Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-49232982761768500742013-09-29T05:42:42.378-07:002013-09-29T05:42:42.378-07:00Hei Kari!
Det vil nok gå helt fint, kan jeg tenk...Hei Kari! <br /><br />Det vil nok gå helt fint, kan jeg tenke meg. Jeg har hatt lefser til overs etter tacokveld før, lagt de i kjøleskapet i en plastpose eller plast over for så å spise de igjen dagen etter. Så det vil jeg tro går fint for din del også! :) Lykke til! <br /><br />Julianne Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-46364015462906911132013-09-29T04:17:33.387-07:002013-09-29T04:17:33.387-07:00Hvis du steker lefsene på morgenen, legger du dem ...Hvis du steker lefsene på morgenen, legger du dem i aluminiumsfolie i kjøleskapet og varmer de opp i ovnen igjen før middagen da?<br />Eller hva gjør du etter du har stekt når du lafer dem tidligere på dagen og serverer dem til middagen senere? :)Karinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-36103601620517995752013-08-19T04:01:50.445-07:002013-08-19T04:01:50.445-07:00Hei Ellen!
Så kjedelig at det gikk dårlig med to...Hei Ellen! <br /><br />Så kjedelig at det gikk dårlig med tortillalefsene, håper likevel du fikk brukt de til noe selv om de ble harde.. :/<br /><br />Min erfaring er at de fort blir harde hvis de stekes for lenge på for svak varme. Hvordan stekte du dine? <br /><br />Det skal nok gå fint med smør også, kan ikke forstå at det skal påvirke resultatet så veldig :) <br /><br />Julianne Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-10052076855340074772013-08-18T14:07:31.122-07:002013-08-18T14:07:31.122-07:00Hei!
Jeg prøvde meg på å lage hjemmelagde tortilla...Hei!<br />Jeg prøvde meg på å lage hjemmelagde tortillalefser, riktignok en litt annen oppskrift - med smør og ikke olje. Da mine hadde stekt seg, ble de helt sprø, og fikk de ikke myke igjen etterpå. Har du noen erfaringer med dette? :)<br />Hilsen Ellen :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-38440199968105814492013-08-18T10:51:35.053-07:002013-08-18T10:51:35.053-07:00Høres bra ut :) Høres bra ut :) Malin Skistadnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-56095334719416315692013-08-17T12:21:36.462-07:002013-08-17T12:21:36.462-07:00Åh, så hyggelig kommentar, Malin Skistad! Takk ska...Åh, så hyggelig kommentar, Malin Skistad! Takk skal du ha :) Skal se om jeg ikke får tid til å produsere noe godt igjen snart! Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-22902595011288743322013-08-17T12:00:41.184-07:002013-08-17T12:00:41.184-07:00Tusen takk for kjempe god oppskrift! :) Eg byttet ...Tusen takk for kjempe god oppskrift! :) Eg byttet hvetemel, med fullkornshvetemel.. Men de blei kjempe gode! Kommer til å følge denne bloggen!Malin Skistadnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-63557793724486691562013-02-19T11:54:42.904-08:002013-02-19T11:54:42.904-08:00Hm. Fikk deigen hvile seg litt i kjøleskapet før d...Hm. Fikk deigen hvile seg litt i kjøleskapet før du kjevlet de ut og stekte de ? Jeg har erfaring med at deigen blir veldig vanskelig å håntere hvis den ikke får den hviletiden. Det kan ha noe med temperaturen å gjøre også, jeg vet ikke! De må være ganske tynne og så steker jeg de til de blir litt gyldne (slik som på bildet). <br /><br />En gang brukte jeg mer rugmel enn hvetemel. De fikk jeg Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-71780455950837762472013-02-19T09:48:58.956-08:002013-02-19T09:48:58.956-08:00Ja jeg tror jeg fulgte oppskriften - men jeg brukt...Ja jeg tror jeg fulgte oppskriften - men jeg brukte takke i stedet for stekepanne. Kan jeg rett og slett ha stekt de forlenge og for varmt? <br />Dine ser jo myke og gode ut - så jeg må nok prøve igjen :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-72268516682173499952013-02-18T13:44:42.828-08:002013-02-18T13:44:42.828-08:00Ble de ? Merkelig. Fulgte du oppskriften til punkt...Ble de ? Merkelig. Fulgte du oppskriften til punkt og prikke ? :)Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-5983344278655533872013-02-18T11:39:41.933-08:002013-02-18T11:39:41.933-08:00Mine ble veldig harde og seige - har du en ide om ...Mine ble veldig harde og seige - har du en ide om hva jeg har gjort feil?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-56740762490198069342013-02-17T08:54:42.493-08:002013-02-17T08:54:42.493-08:00Så hyggelig, frk. snupp!
Jeg skal faktisk også la...Så hyggelig, frk. snupp!<br /><br />Jeg skal faktisk også lage en porsjon lefser i kveld! Det går nok helt fint å bytte ut hvetemelet med fullkornshvetemel, da jeg lagde disse var jeg ikke klar over at det fantest. Kanskje jeg skal prøve meg på det jeg også :) Håper middagen blir bra :D<br /><br />Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-4896610269912275412013-02-17T06:22:27.501-08:002013-02-17T06:22:27.501-08:00Disse skal vi prøve til middag i dag, sammen med s...Disse skal vi prøve til middag i dag, sammen med salsaen og guacamolen din. Gleder meg, tenkte å lage dobbel porsjon lefser og teste ut frysing. Bytter også ut hvetemelet med fullkornshvetemel. Takk for en inspirerende blogg! Masse godt her, jeg har allerede bokmerket over halvparten av oppskriftene dine :)frksnupphttps://www.blogger.com/profile/04885623905457390752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-36159297838536366062012-08-25T07:27:50.995-07:002012-08-25T07:27:50.995-07:00Hei :) Det har jeg ikke prøvd, men det kan de helt...Hei :) Det har jeg ikke prøvd, men det kan de helt sikkert. Deigen holder seg i kjøleskapet i noen dager også, så det går evt. an å kjevle ut og steke lefser etter behov. Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-32921601530827107952012-08-25T07:19:57.466-07:002012-08-25T07:19:57.466-07:00Kan de fryses? Kan de fryses? Hegenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-74397856502055494372012-02-27T11:37:23.105-08:002012-02-27T11:37:23.105-08:00Mine ble ikke like fine første gangen de heller :P...Mine ble ikke like fine første gangen de heller :P Men sørg for å ha nok mel på bakebenken slik at de ikke fester seg og blir ødelagt. Da får du de ganske flate til slutt! Men smaken var det ikke noe å utsette på håper jeg? :DJuliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-39756048665030247032012-02-27T10:00:38.112-08:002012-02-27T10:00:38.112-08:00Nå har jeg akkurat spist hjemmelaget tortillas til...Nå har jeg akkurat spist hjemmelaget tortillas til middag. Mine ble ikke like fine på bildene som dine, og det var litt vanskelig å få de tynne nok.. Men, skal definitivt lage det flere ganger, det gikk fort!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-89106084492634840142012-02-26T08:08:24.325-08:002012-02-26T08:08:24.325-08:00Dette skal jeg prøve i løpet av uken. Super enkelt...Dette skal jeg prøve i løpet av uken. Super enkelt og sikkert mye ferskere i smaken enn de tørre lefsene fra butikken! Så flink du ahr vært på bloggfronten i ferien. Nå skal jeg bli like flink som deg ;)Anonymousnoreply@blogger.com