tag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post4027576285433460506..comments2023-06-30T09:01:29.168-07:00Comments on Cooking with July: Grovere tortillalefserJuliannehttp://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-9021107894478879372013-03-10T01:25:44.598-08:002013-03-10T01:25:44.598-08:00Da innbiller vi oss det samme, det er godt å høre ...Da innbiller vi oss det samme, det er godt å høre :DJuliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-51439340881345695742013-03-09T02:54:19.866-08:002013-03-09T02:54:19.866-08:00jeg pleier å la deigen ligge en times tid (evt mer...jeg pleier å la deigen ligge en times tid (evt mer). Innbiller meg da at deigen får satt seg. Det varierer litt om jeg setter den i kjøleskapet, eller bare lar deigen hvile i romtemperatur. Merker ingen forskjell på hvor den er oppbevart:)Cathrinehttp://baconlovergoesvegeterian.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-68694653216030482042013-03-08T23:28:45.965-08:002013-03-08T23:28:45.965-08:00Hei Cathrine!
Tusen takk for mange gode tips! Je...Hei Cathrine! <br /><br />Tusen takk for mange gode tips! Jeg skal prøve meg litt mer fram neste gang. Men jeg spør deg også jeg; baker du dem ut med en gang eller lar du deigen ligge en stund i kjøleskapet før du gjør det? <br /><br />En trenger virkelig ikke kaste lefsene hvis de blir for harde, hehe. Jeg smurte på litt smørost og koste meg jeg ;) <br /><br />Julianne Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-21449552258471480052013-03-08T04:02:00.439-08:002013-03-08T04:02:00.439-08:00Fin blogg du har!:)
Jeg har testa ulike melblandi...Fin blogg du har!:)<br /><br />Jeg har testa ulike melblandinger, og har også putta i knuste linfrø, havrekli og havregryn. Synes det meste fungerer, men har stort sett alltid i litt hvetemel (enten vanlig eller sammalt fin). Har man det, så er man nesten garantert vellykka lefser. <br />For å få litt mer smak på lefsene er det bare å ha i litt forskjellig tørka krydder. F.eks hvitløkspulver, Cathrinehttp://baconlovergoesvegeterian.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-28087197445000706642013-03-08T04:00:33.263-08:002013-03-08T04:00:33.263-08:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15260256289465981041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-84132033083357629872013-03-07T22:59:42.820-08:002013-03-07T22:59:42.820-08:00Takk for veldig hyggelig hilsen, Synnøve!
Du har...Takk for veldig hyggelig hilsen, Synnøve! <br /><br />Du har god erfaring med flere melsorter ser jeg, det er greit å vite! Jeg prøvde en gang å kun bruke rugmel, det fungerte veldig dårlig. Bare kliss. Men igjen så kan jeg ha brukt for mye vann. Eller så skal det nok litt hvetemel til for at deigen skal bli elastisk nok til å jobbe med. Det er nok bare å prøve seg litt fram og ikke gi opp etter Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2994392812242697336.post-1835248104315606952013-03-07T11:22:04.279-08:002013-03-07T11:22:04.279-08:00Kom over bloggen din på VG og er blitt fast følger...Kom over bloggen din på VG og er blitt fast følger nå! Har i løpet av de siste årene gått over til å lage så mye som mulig fra bunnen av! Tacolefser inkludert.<br /><br />Sist jeg lagde hadde jeg vet 1/4 hvetemel og resten grovt. Bruker bare det jeg har tilgjengelig, om det så skulle være sammalt eller grov spelt, rugmel, sammalt hvete fin eller grov...Synes det funker fint alt sammen! Merker Synnøvehttp://www.synnovethorsheim.blogspot.comnoreply@blogger.com